Friday, November 25, 2011

nak ikut jugaaaakkkk...



shuhada..awak nak ikut p mana??
nak ikut siapa???
bila??

semuanya pertanyaan..
nak ikuut..
huhuhu
ni adalah perancangan family ..
perancangan thn lepas yang tertunda sbb ayah masuk hospital..
i'allah hujung tahun ni go on lah yer..
hi3..

biasa lah family kami ni..
family yang besar..
makan beasar tiap2 bulan..
tapi tiap2 tahun akan ada trip ke MANA2 sahaja...
n tahun ni abg dah plan nak laksanakan plan last year yang tertunda..
NAK ROUND 1 MALAYSIA
waaaaaaaaaaaa.... seronoknya..

nak ke sabah sebenarnya, tp keadaan ayah masih xmengizinkan....

tapi masalahnya dorang nk g dalam pertengahan bln 12 ni...
n universiti ana plak xder cuti..
huhuhu..
ana sanggup memontengkan diri...
baik x???
hi4.. dahla exam awal januari ni..adoooiii..
tp nk ikut..
best tu...
konvoi 5 kereta besar tuu..
i'allah innova, avanza, dua buah exora n satu agy.....???
(biasa la family besar katakan...)
itu pn xsemua yang ikut

doakan semoga selamat jaulah kami yer...
i'allah..
amiinnn.
sayang my family

‎(¯`v´¯) `•.¸.•´sekiranya dia ( M.S.A ) ditakdirkan untukku,satukanlah hati-hati kami, permudahkanlah urusan kami ‎(¯`v´¯) `•.¸.•´

3 comments:

Eyfa Zalifa said...

salam.pasal contact lens soalan tu,saya rasa kalau sis ada masalah penglihatan,x apa.jangan sampai melibatkan unsur penipuan dan tidak berlebih-lebihan.Jika berunsur menarik perhatian,maka dilarang.Lebih baik cepat2 buat cermin mata..Islam adalah agama yg sederhana.mATA SIS MEMANG DAH CANTIK.sEMUA MATA ORANG CANTIK..

Ada pun semata-mata untuk kecantikan, menipiskan, atau menjadikan diri lebih menarik, ia sesuatu yang terlarang.Apapun,saya xnak bg kenyataan salah.sis leh tgok kat ustaz atau ustazah.saya hanya bertukar info..

Eyfa Zalifa said...

ada seorg rakan di internet kaat "Cuma yang ana nak sampaikan di sini, nak cantik tu takpelah, cuma jangan sampai MEMBAHAYAKAN diri sendiri.."

Eyfa Zalifa said...

ustaz azhar idrus mempunyai jawapan yg lebih kukuh n afdal..so boleh tnyer beliau di fb..