Sunday, January 9, 2011

.. KANAK-KANAK RIBENA ...

bismillahirrahmanirrahim

aerobik best.. ungkapan pertama bila tahu ada aktiviti aerobik pg td..
kami berpakat2 nk sama2 join aktiviti tu.. tp.. sampai jer waktunya,, hanya kami 8 sekawan jer turun.. 
yang len nth xmau turun.. best tido kot.. yalah,, pg2 katakan..
on diet,, so,, kna turun r...

selepas aerobik, kami sanggup tunggu utk aktiviti RIANG RIA AT K-HAR... best...
bila dibahagikan group.. kami masing2 memilih utk bermain lari dalam guni..
( korang tau la.. kami kan PAKK... so bebudak la cikit)..
hi2.. main pnya main,, mcm2 gya.. guni nya kecik... aduhai.. tersungkur tersembam,, macam2 ada...
masa mula2 tu ingatkan x dapat menang dh,, sbb ada satu group tu mmg expert r.. kami ni naik smangat plak r,, nk menang.. hik3..
paling comel bila sorang ahli group kami tu ( nama dirahsiakan ) lari macam piguin.. ha9.. berdekah2 sampai terduduk2 abang jmk gelakkannya... hik3..
kami pn apa lagi.. tumpang gelak jelah..

minit2 terakhir.. CEPAT!!!! yahOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! 
kami menang..... excited giler....
hahahahahahahahaa



sorak pn kami menang, main pn kami menang.. adooi..


muka baik b4 main


muka2 pemenang ni.. this is our group.. ha9




ptg ni plak ada explorace.. jom turun sama2....


‎(¯`v´¯) `•.¸.•´sekiranya dia ( M.S.A ) ditakdirkan untukku,satukanlah hati-hati kami, permudahkanlah urusan kami ‎(¯`v´¯) `•.¸.•´

3 comments:

'Ainun Qalbi said...

hihihi,...

suraiya sofia said...

haha..k.syu ngomen sorang...rse cm tahu je sape yg jln cam piquen tu...hahaha

'Ainun Qalbi said...

hihihi.. testing kan... hik3... ha8.. saper tuuuuuuuuuuuuuu...
memang comel lah.. kalau dapat tgk.. mmg berdekah2 r gelak..... rugi x rakam... hik4