Thursday, September 8, 2011

"1st GA dari Cik Kiah Ronggeng "


bismillahirrahmanirrahim..
harii ana ditag oleh sahabat blogger..( syieda)
untuk sama2 join GA ni.. 
so.. tanpa lengah2.. ana terus join lah..
x susah pn.. kan3..


cik kiah mengetengah kan syarat 2x yang simple aje . . 

1) follow blog cik kiah yang tak seberapa ni
2) mcm biasa, buat 1 entry bertajuk 
"1st GA dari Cik Kiah Ronggeng "
3)copy banner GA ni dan link kan terus ke entry ni 
4)tinggalkan link korang kat dalam kotak komen entry ni . . 
(lain 2x entry tak dilayan)
5) last, TAG kepada 3 orang (make sure dia tahu dia di TAG)



‎(¯`v´¯) `•.¸.•´sekiranya dia ( M.S.A ) ditakdirkan untukku,satukanlah hati-hati kami, permudahkanlah urusan kami ‎(¯`v´¯) `•.¸.•´

2 comments:

cik kiah ronggeng said...

thanks for joining dear ^^
good luck tau . .

'Ainun Qalbi said...

welcome... :)