Thursday, December 1, 2011

"My 1st GA : Ole Ole Dari Bandung"








click pic


syarat2nya ni ana just copy dari cik segmen jer... 
boleh kan???

1.  buat entry bertajuk "My 1st GA : Ole Ole Dari Bandung"
2. Wajib LIKE Page ini nya
3. Paste Banner Di atas dalam entry itu ya
4. Tag 2 orang kawan. pastikan die tahu ya
5. Copy URL Entry dan email korang  di kotak Comment Entry ini Sahaja.
tarikh tutup 1-31 dis... penutup tahun 2011..
yok join.. ni ana nak tag... hrrmmmm,,, saper yer???
xtau la nak tag saper... huhuhu
jap2 nak pikir...

c'su - sama naik macam ana jugak.. 
miza lah - asyik niaga jer 
moq-kawan paling otai

harap2 mereka2 ni dapat join lah.. memeriahkan majlis..

‎(¯`v´¯) `•.¸.•´sekiranya dia ( M.S.A ) ditakdirkan untukku,satukanlah hati-hati kami, permudahkanlah urusan kami ‎(¯`v´¯) `•.¸.•´

4 comments:

CikHoneyBee said...

salam dear. tengkiu sudi join GA cikhoneybee. Good luck ya. Btw, cikhoneybee dh update hadiah. Jom cekidot.

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/12/update-hadiah-my-1st-giveaway-ole-ole.html

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari GA yang sama ;)

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah sini, dari GA yang sama. Hee..All the best awak!! :D

Nur Kiasatina ^_^ said...

Hye there ! Jom follow blog ni kalau sudi , nanti tinggal link kt shout yerr . http://rock-secretonlinegurlzz.blogspot.com/