Friday, February 11, 2011

CAYALAH..


dengan awal kalam, bismillahirrahmanirrahim,
ana mulakan coretan hr ini.
sebenarnya malas jari2ku ni nk menari2 atas keyboard my lovely lappy,
tp hati ni nk sangat2 share something..
xper kan???

sebenarnya hr ni, ada salah sorang ajk GGm telah remove fb nya..
knp erk??
nth la..jawapan xpasti sangat..pastu dia skarang jz aktiv blog..
xper lah kan..hi9

sbnrnya kami2 ni tengah pening dengan ROS..
macam2 maklumat yang kami terima.. nth yang mana betol or x..
pensyarah dh hangin ( sbb bkn kerjanya nk urus kitorang )
sian pensyarah tu..
kami GGm ni biasalah.. 
meluahkan perasaan masing2 dalam GGM

last2... semuanya tenang, ikut jer apa yang mula2 maklumat yang kami terima....
otak ni dh xleh trima dah yang lain..hi4..
banyak benda agy yang kena settle.. hrmm..hi3..garang ni..

hrni jugak kelas TAEKWONDO.
nampak ganas x???
kawan2,suma terkejut bila tau ana masuk tkwndo ni..hi3..
xtau lah naper..
tp hrni lah memang teruk kena..
alhamdulillah, setelah berminggu2 ana xleh nk wt latihan dengan penuh ( cz badan mmg xsihat )
ni pn cuba gagahkan badan,, alhamdulillah, dapat ikuti sampai habis...
tp hrni kami semua kena denda..
nak tau kenapa???

sebabnyaaaaa.... kami semua x ingat step..hi3..
biasalaaaa.. seminggu cuti Chinese New Year, kami pn cuti sepuas2nya..
nk tau kami kna apa???

turun 20 X2.. fuh.. MANTOP ah..
xpenah ana kna seumur hidup.. tp ni r 1st time kna..
alhamdulillah, berjaya jugak r..
lepas semua kna denda tu,, apa agy,, semangat mula timbul n semuanya ingat dh step..

dalam hati ni cakap " bagus jugak cikgu wt g2,nanti ingat r step "


@ hati masih terfikirkan disana @..macamana erk??? khabar berita xku terima..
beribu kesyukuran ku panjatkan kehadrat illahi, 
kerana telah mengembalikan kesihatanku
( walaupun xsepenuhnya)
hambamu ini sudah tidak mampu untuk mananggungnya lagi..
maafkan hambamu yang hina ini Ya Allah..

‎(¯`v´¯) `•.¸.•´sekiranya dia ( M.S.A ) ditakdirkan untukku,satukanlah hati-hati kami, permudahkanlah urusan kami ‎(¯`v´¯) `•.¸.•´

3 comments:

suraiya sofia said...

awat sy ade skali...huk3

'Ainun Qalbi said...

hehehehe.. yelaaa.. tetiba kaann.. terkejut gak

'Ainun Qalbi said...

hehehehe.. yelaaa.. tetiba kaann.. terkejut gak