Tuesday, December 28, 2010

~~~.......~~~~

bismillahirrahmanirrahim..
assalamualaikum wbr..
hrni ana kena jadi babysitter agy..
abang tinggalkan anaknya untuk ke hospital ambik ubat ayah..

xperlah..
tapi hrni baby buat onar cikit,.. asyik nk kna dukung jer,..
dhla berat.. sakit pinggang2 ni.. hu4..nk goreng lauk pn xsempat.. 
nasib bek ada gak anak sdara yang besar tolong gorengkan..
ni sempat edit entry ni sbb baby baru jer tidoo..
hihihihi.. rasa lega cikit..:P..

ni xleh lama2,,,. sbb anak sdara berebut nk on9 ni..
ish2,, bebudak zaman sekarang, kecik2 pn dh pandai nk ber'blog'..
biasa laaaa... zaman IT kaaaannn..

japg baby bangun,,, so,, xleh r nk main2 ni.... 
perut pn dh berbunyi,, tandanya minta untuk diisikan..
bek p mamam dulu.. nnti xpasal2 kebulur sbb xmam..
hihihi..


p/s : suasana ujan di kg,,.. sejuk3.. best tidooo




‎(¯`v´¯) `•.¸.•´sekiranya dia ( M.S.A ) ditakdirkan untukku,satukanlah hati-hati kami, permudahkanlah urusan kami ‎(¯`v´¯) `•.¸.•´

2 comments:

Nurul Nadiah Mamat said...

huhu...memang penat bila dukung je...nak patah lengan nie....nak2 bila berat dia dah btambah.,...

'Ainun Qalbi~semoga lahirmu dalam iman said...

memang berat pun.. dukung sekejap2 ok jer.. tp lama2 sakit bahu2.. huhuhu