Wednesday, August 10, 2011

dapat ker??


Ada satu pengumuman penting. 
Kepada blogger yang berminat nak header free yang dah letak link entry kat blog cik tempe.. Arini cik tempe umumkan 3 orang yang bertuah ok? Memandangkan 3 header dah siap, so umumkan terusla. 
3) 'Ainun Qalbi

eh3.. iyer ke??..astaghfirullah.. alhamdulillah.. suka sangat..
ni hasilnya...
cantik x?? 
thanks cik tempe...
ni lah hasilnya cik tempe telah buatkan..




pic nya paling cantik.. cute mute g2.. hi4..
malam ni kena sujud syukur tuh.. dapat hesder free kan..
mana tau.. len kali dapat agy...



‎(¯`v´¯) `•.¸.•´sekiranya dia ( M.S.A ) ditakdirkan untukku,satukanlah hati-hati kami, permudahkanlah urusan kami ‎(¯`v´¯) `•.¸.•´

11 comments:

pengemis Cinta~ said...

wah.mabruk alaiki..hihi;)

'Ainun Qalbi said...

hihihi..sykran7..

asamasin said...

wa..besnye..taniah.. :D

'Ainun Qalbi said...

makacih3.. ihihihii

Wanie said...

tahniah..rezeki mencurah2 :)
siap dah tempek kat header tu..

'Ainun Qalbi said...

hihihi... semangat tepek header.. :)

'Ainun Qalbi said...

hihihi... semangat tepek header.. :)

PeRmAtA bIrU said...

tahniah shu..:) comel..:)

'Ainun Qalbi said...

PB.. comel ka... hihihi.. suka sangat4..

Miss Y and Her World said...

cantik background dia buat kaler putih. tapi kenapa kat header awk kaler kan ungu? nampak tenggelam sebab background blog awak hitam. just my opinion :)

'Ainun Qalbi said...

hihihi.. a'aa la.. xpasan plak... dh tukar wana ijau cair...
makasih ya atas teguran... :) ..
(lgpn x pandai sgt nk match2 warna nni )