Thursday, August 11, 2011

“Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan”



alhamdulillah.. bersua kita kembali..
datin anjur GA ni..
moh la pakat join ramai2...
mog ada di kalangan kita yang bertuah.. :)
ihihihi..
ambik keberkatan bulan barakah..
nak tau hadih??
fuh.. best4..
sesape yang teruja nak tau hadia2 n nk join... pakat terjah blog datin...

note : bismillahi tawakkaltu 'ala ALLAH..



‎(¯`v´¯) `•.¸.•´sekiranya dia ( M.S.A ) ditakdirkan untukku,satukanlah hati-hati kami, permudahkanlah urusan kami ‎(¯`v´¯) `•.¸.•´

5 comments:

Anonymous said...

Assalam..wah.gudluck ea.mood ciksue join cntest n GA je mggu ni ya..hehe

'Ainun Qalbi said...

hihihi.. nth mood dtg dr mana..

Anonymous said...

hihi.rasa nak join jgk GA2 ni tapi xda mood nak wt entri la.hehe.

'Ainun Qalbi said...

Bkn susah pn.. hihihi

ame elms ! said...

giveaway yang cukup menarik , sayang nya ame tak sempat join pula . nevermind then , masih ada lagi next time kan .

ohh btw , jemput singgah blog ame ya . http://pucukandubi.blogspot.com/