Thursday, August 11, 2011

“Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan”



alhamdulillah.. bersua kita kembali..
datin anjur GA ni..
moh la pakat join ramai2...
mog ada di kalangan kita yang bertuah.. :)
ihihihi..
ambik keberkatan bulan barakah..
nak tau hadih??
fuh.. best4..
sesape yang teruja nak tau hadia2 n nk join... pakat terjah blog datin...

note : bismillahi tawakkaltu 'ala ALLAH..



‎(¯`v´¯) `•.¸.•´sekiranya dia ( M.S.A ) ditakdirkan untukku,satukanlah hati-hati kami, permudahkanlah urusan kami ‎(¯`v´¯) `•.¸.•´

5 comments:

pengemis Cinta~ said...

Assalam..wah.gudluck ea.mood ciksue join cntest n GA je mggu ni ya..hehe

'Ainun Qalbi said...

hihihi.. nth mood dtg dr mana..

pengemis Cinta~ said...

hihi.rasa nak join jgk GA2 ni tapi xda mood nak wt entri la.hehe.

'Ainun Qalbi said...

Bkn susah pn.. hihihi

ame elms ! said...

giveaway yang cukup menarik , sayang nya ame tak sempat join pula . nevermind then , masih ada lagi next time kan .

ohh btw , jemput singgah blog ame ya . http://pucukandubi.blogspot.com/