Tuesday, August 23, 2011

help me please...


assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...
senyum3...
ehem8.. harini QA ada hajat ni...
huhuhu..
dah lama tercari2.. xder..
kalian kenal x gambar apa kat atas tu????
kenal kan..:)
boleh tolong x??
QA dah carai serata kelantan ( area k.b )
tp x ada jenis ni ( kopiah raihan )
kopiah ni QA nak beli
ehem4.. nak uat apa yer???
hi3...
(nak wat hantaran-sepersalinan alat solat)

sooo.. kalau sesapa tau kat mana ada benda ni.. inform QA boleh???
kalau nak tolong belikan pn boleh jugak..
tapi bgtau dulu yer..
ASAP

syukran atas jasa baik anda..
( harap2 my sis, my bro, my niece, my nephew x baca )

‎(¯`v´¯) `•.¸.•´sekiranya dia ( M.S.A ) ditakdirkan untukku,satukanlah hati-hati kami, permudahkanlah urusan kami ‎(¯`v´¯) `•.¸.•´

12 comments:

EnciK AxixOu said...

KAT GANU BNYK..KT PASO PAYANG/BATU 6..

qamarguyz said...

Salam ziarah..
ehkk..takkan area KB tak ada yer?
InsyaAllah, nanti kalu jumpa kat mana-mana sy inform k..huhu

Nyway sy nak minta jasa baik & sokongan sis sikit boleh? Lawati link di bawah & vote di bahagian poll & comment (cari responses ke-36) untuk laman qamarguyz.blogspot.com - Aksara Cinta Ilahi.. ‘Tinta hamba..menuju Yang Esa’..Syukran yer =)

http://komuniti.2dayblogger.com/undian-tagline-blog-terbaik-2011/

Zul Fattah said...

ooo.. kalau kopiah cam ni..cuba try cari area Machang.. mesti ada r..
ada bangunan mara machang tu ada kedai jual songkok.. try tanya kat situ..

'Ainun Qalbi said...

Encik axixou : huhuhu.. pasar payang jauh ngat.. xkan semata2 nak cari kopiah tu kna g sana.....

'Ainun Qalbi said...

qamar : hihihi.. a'aa... dh mencari2 area kb.. sder.. slalunya kt jaafar rawas banyak.. tp xdop.. hrmm.. habis stok katanya....

ok3... ap2 pn.. thanks.... apa2,, inform me tau.. :)
ok.. nanti sy ziarah...

'Ainun Qalbi said...

zul fattah : machang???..ok.. nanti nkg ah.. td baru jer p jerteh.. tp xdop plak kopiah gni kt kedai2 kain.. ada kopiah biasa2 jer..

EnciK AxixOu said...

best op kai pioh 2..ambe rase nk cri gk se lg warna biru cair k..sesuai ngan baju raye..hehe

'Ainun Qalbi said...

hihihihi... alaaa.. kopiah pn kna match jugak ka???.. alamaknya,, banyak la nanti.. boleh penuh 1 almari ni... hrmm.. slalu saudari bli katna???pasar payang ka??

pengemis Cinta~ said...

salam ciksu.ehem2.hantaran sapa pulak tu..hihi..rasanya ada je dekat kb??tak ada ea?musykil2.if pc jumpa kat mana2 pc bagitahu yer cik adik..;)

'Ainun Qalbi said...

hrmm.. nthla.. mungkin hari tu dh habis kot..tp mmg xder ah...
ok.. nnti PM erk..no fone ada dh kan???

'Ainun Qalbi said...

hrmm.. nthla.. mungkin hari tu dh habis kot..tp mmg xder ah...
ok.. nnti PM erk..no fone ada dh kan???

PeRmAtA bIrU said...

shu..nanti kak nilam try tengok kat sini k.. nanti kak nilam inform balik... mmm.. rasanya ada kot kat sini... shu nya hantaran ke??? ish2..pakat nak bergelar isteri dah semua nih..:)