Monday, August 8, 2011

my nephew Umar Faruq



  • Buat satu entri, letak header blog aku ini dan linkkan ke entri ini..
  • Tajuk entri : Apa sahaja tajuk asalkan ada perkataan "Umar Faruq"..
  • Korang tulis apa sahaja pasal blog aku ni dalam entri korang tu.. Nak puji, kutuk, kritik, komen, bodek? Haha.. Silakan je..
  • Letak link entri korang kat bahagian komen paling lewat 11 Ogos 2011..




  • alhamdulillah..rezeki Allah bagi hari ni utk semua ummat islam..
    tambah2 agy utk mereka yang sedang menjalani salah satu dari rukun islam..
    ( nk beceramah plak kt cini)
    ni.. jejalan penat2 tengahari ni, terjumapa satu nama ni..
    UMAR FARUQ.. eh3.. itu nama anak buahku (UMAR AL-FARUQ umo 6 tahun)
    xkn dh ada blog kot.. terus terjah..
    naik skuter.. vrooommm..
    geledah pnya geledah.. oowwwh.. bukan laaaaaa..
    hi3.. kebetulan plak ada segmen..
    apa lagi.. join jelah..
    ana ni memang paling suka ngutuk.. so nk ngutuk ah ni..

    jeng jeng jeng...

    hi4.. itam + merah.. i like... ana suka warna gelap2 ni.. xtau lah knp..
    walhal nabi suka warna putih ( warna putih pn suka gak, bersih kan)
    blog ana pn itam rasanya.. kikikik
    ok4.. tulisannya plak.. alhamdulillah.. senang nak baca.. xder la makcik nak kepa pakai spek
    (nkp cari ktna spek xder ni).. so.. xyah susah2 nk kena bli spek..
    n 1 agy ana suka kt tepi tuuuu...
    TABUNG AIDILFITRI...
    nak bagi duit raya ka???..
    hik8..'
    ok3 lah... 
    xbaik mgata org ni.. memaku dulang paku serpih,, mengata blog orang, tp rasanya blog kita yang lebih.. huk8..
    :(sob5..
    jom reramai join..
    dapat jadi anak sdara tiri pn jadik lah...

    ‎(¯`v´¯) `•.¸.•´sekiranya dia ( M.S.A ) ditakdirkan untukku,satukanlah hati-hati kami, permudahkanlah urusan kami ‎(¯`v´¯) `•.¸.•´

    9 comments:

    PeRmAtA bIrU said...

    haahhahaah.. kelakr la shu..:)

    'Ainun Qalbi said...

    hihi..apa kelakarnya...huhuhu.. anak sdara ni..

    Shaherah said...

    hehehe.. Chakk.. Shera singgah sini..
    Shera pun ada join au segmen ni.. ^_^

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/segmen-suka-suka-bersama-umar-faruq.html

    Umar Faruq said...

    ehhehe.. suke warna hitam sbb nmpk penuh.. dulu blog warna putih.. tapi dah tukar balik.. hehe.. :D thanx ya..

    'Ainun Qalbi said...

    hihihi.. sama2...
    shaherah : nanti nkg terjah erk/...

    Wanie said...

    hehe..wanie ingat die ni nephew betol kamu tadi..kui3

    nak tuntut ilmu rajin??haha..wanie pun tak rajin mane..:D

    'Ainun Qalbi said...

    wani : ada yang dah tertipu yer.. ihihihi...

    Luqeem™ said...

    tabung nk bg kat kita la tu..hehe

    jom snggah sni Suka dipermainkan | Luqeem

    'Ainun Qalbi said...

    tabung nak bg masjid... :)